SUOMEKSI IN ENGLISH
Yritys iPana Passi

Avoimet työpaikat

Haluatko työskennellä poikkeuksellisen hyvähenkisessä, osaavassa ja dynaamisessa työyhteisössä? Kiinnostaako toimiala jossa työlläsi on merkitystä? 

CSAM MediWare on Tamperelainen IT talo joka on erikoistunut terveydenhuollon tietojärjestelmiin. Työskentelemme ketterillä menetelmillä, koko tiimimme Tampereella Hervannassa. Osana CSAM-konsernia olemme nyt merkittävä pohjoismainen toimija terveydenhuollon tietojärjestelmäkentässä tarjoten mahdollisuuksia jatkossa myös kansainvälisiin tehtäviin.

Päätuotteemme on moderni www-pohjainen iPana äitiyshuollon tietojärjestelmä jonka ytimessä on synnytyssali. iPanan avulla syntyy jo yli kolmannnes suomen lapsista. Viime vuosina olemme panostaneet kansalaispalveluihin ja sähköiseen asiointiin missä iPana äitiys ja sähköinen äitiyskortti edustavat uudenlaista kansalaislähtöistä lähestymistapaa, jossa kansalainen omistaa itse omat terveystietonsa. Integraatio ja ylläpito liiketoiminnasta yhtiöllämme on kokemusta jo vuosituhannen alusta lähtien. Sote-uudistuksen jalkautuessa tulee terveydenhuollon integraatio-osaamisen kysyntä kasvamaan valtavasti, ja juuri Mediwaren käyttämien teknologioiden osaamisen.

Tulemme aivan lähiaikoina avaamaan haun seuraaviin tehtäviin johon voit jo laittaa avoimen hakemuksen

Tuotepäällikkö: Uudet sähköiset kansalaispalvelumme, iPana äitiys-brandilla ovat alkuvuodesta lähdössä laajaan tuotantoon ja haemme terveydenhuollontaustaista tuotepääliikköä ottamaan vastuun asiakkaista, tuotteen jatkokehityksestä ja tulevasta liiketoiminnan nopeasta kasvusta. CSAM konserni on johtava pohjoismainen äitiyshuollon järjestelmätoimittaja ja Suomessa CSAM MediWaren iPana-äitiyshuollon järjestelmillämme on jo yli 35% markkinaosuus, Milou sikiövalvonnalla yli 70%. Lanseerattava iPana äitiys on täysin uudenlainen tapa tarjota sähköisiä palveluita terveydenhuollossa. Raskaana oleville suunnatun palvelun asiakkaina ovat Sairaalat, Kunnat, yksityiset terveystoimijat ja tiedot omistaa kansalainen itse.

Muita tehtäviä ei juuri nyt ole auki

Voit kuitenkin jättää avoimen hakemuksen jos uskot omaavasi taitoja joista olisi meille hyötyä. Tarpeemme tulevat lähitulevaisuudessa liittymään Olio-ohjelmointiin, Integraatio-osaajiin sekä tuotteen, laadun ja myynnin kehittämiseen.

Olio-ohjelmoija

Työskentelemme ketterillä menetelmillä SCRUM-mallia soveltaen ja käytämme kehityksessä nykyaikaisia olio- ja web-teknologioita. Kansalaispalveluissa perustyökalut ovat Java ja modernit open source teknologiat. Ammattilaisten tuotteissa käytämme mm. modernia ja äärimmäisen tehokasta olio-relaatiokantaa (Intersystems Caché), www-käyttöliiittymiä ja Vaadinta.

Integraatio-osaaja

Terveydenhuollon käynnissä olevien tietojärjestelmäuudistusten ja SOTE-reformin myötä tarve integroida uusia tietojärjestelmiä toisiinsa ja jo ennestään käytössä oleviin lisääntyy rajusti. Perinteisten point-to-point integraatioiden sijaan jatkossa työ tehdään käyttäen tehokkaita integraatiotyökaluja kuten jo de facto standardin aseman Suomessa saavuttaneita Intersystems Ensemble ja HealthShare alustoja.

Terveydenhuollon integraatiohankkeissa ei kuitenkaan riitä integraatioteknologiaosaaminen vaan lisäksi täytyy ymmärtää terveydenhuollon tietojärjestelmäkenttää ja tietosisältöjä. Yhtiössämme työskentelee joukko suomen ehdottomasti terävimpään kärkeen kuuluvia terveydenhuollon tietojärjestelmien ja Intersystems-teknologioiden osaajia jotka ovat valmiita kouluttamaan sinut osaksi kovatasoista tiimiä.

Työpaikka kaikissa tehtävissä on Tampereella.

Uusimmat uutiset

CSAM MediWare Oy
Hermiankatu 8 D, 33720 Tampere
Netland-tuotantoa