SUOMEKSI IN ENGLISH
Yritys iPana Passi

MediWare Oy osaksi CSAM-konsernia

21.06.2016

LEHDISTÖTIEDOTE

21.6. 2016

  

Norjalainen eHealth-yhtiö CSAM on ostanut ohjelmistoyritys MediWare Oy:n. Koko MediWare:n henkilökunta jatkaa tehtävissään ja MediWare Oy jatkaa toimintaansa itsenäisenä yrityksenä.

 

"Yritysoston myötä yhdistyneestä CSAM/Mediware:sta muodostuu johtava äitiyshuollon järjestelmien toimittaja Pohjoismaissa.", sanoo Sverre Flatby, CSAM:n Chief Executive Officer.

 

"Asiakkaat ja molempien yritysten työntekijät hyötyvät ainutkertaisesta tiimistä, joka syntyy yhdistämällä yhtiöidemme kokeneet terveyshuollon tietojärjestelmien osaajat.", toteaa MediWare Oy:n toimitusjohtaja Mika Niemelä.

 

MediWare Oy

 

MediWare Oy on terveydenhuollon tietojärjestelmiin ja -palveluihin keskittynyt yritys. Tarjoomamme sisältää terveydenhuollon ammattilaisjärjestelmät, kansalaisille suunnatut palvelut sekä integraatio-, projekti- ja konsultointipalvelut. Tunnetuin ohjelmistoratkaisumme on iPana-tuoteperhe.

 

MediWare Oy on elinvoimainen ja kasvava yhtiö, jonka tavoitteena on säilyttää asemansa luotettavana, joustavana ja ketteränä kumppanina erilaisille terveydenhuollon toimijoille. Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia.

 

CSAM Health AS

 

CSAM on norjalainen eHealth-yritys, joka on keskittynyt ohjelmistoratkaisuihin, joiden avulla terveydenhuollon toimijat saavat tarvitsemansa oleelliseen kliiniseen tietoon hoitoketjun eri vaiheissa. CSAM tarjoaa lisäksi integroituja asiantuntija ratkaisuja monille eri terveydenhuollon toiminnoille. Asiakkaita on kaikissa Pohjoismaissa sekä Isossa-Britanniassa.

 

CSAM pääkonttori on Norjassa ja lisäksi sillä on tytäryhtiöt Ruotsissa ja Suomessa, ja Filippiineillä sekä myyntikonttorit Tanskassa ja Isossa-Britanniassa.

 

Lisätietoja:

                     

CSAM Health AS / Chief Executive Officer

Mr. Sverre Flatby             

+47 9159 9159 / sverre.flatby@csamhealth.com

 

MediWare Oy / toimitusjohtaja

Mr. Mika Niemelä

+358 40 750 7676 / mika.niemela@mediware.fi

 

Lisää uutisia »

Uusimmat uutiset

CSAM MediWare Oy
Hermiankatu 8 D, 33720 Tampere
Netland-tuotantoa